Remarcare de trasee

La finalul verii anului 2014, am colaborat cu prietenii noștri cercetași din Miercurea Ciuc și Asociația Montană Carpații, pentru remarcarea unor trasee din zonă. Timp de 4 zile, un grup de 50 de tineri au campat pe valea Sebeșului de unde au pornit în diferite direcții cu pensule si vopsea.

Remarcare de trasee

Deși vremea nu a fost cea mai favorabila, grupul și-a atins în mare parte scopul propus. S-au remarcat trasee din zona muchiei scoarța, atât cele de acces spre muchie, cât și traseul principal de bulina roșie ce pornește din satul Hârseni spre vf. Berevoiescu și creasta principală a masivului.

Traseele remarcate au fost marcate în primă fază tot într-o colaborare asemănătoare dintre Cercetașii centrului local Orion din Miercurea Ciuc, primăria Hârseni și Asociația S.O.S. Țara Făgărașului. Sprijinul acordat de cercetașii din Miercurea Ciuc în zonă strange tot mai multe povești, iar semne precum cel din imaginea de mai jos se pot găsi pe două din muchiile Masivului Făgăraș, muchii marcate în primul rând cu ajutorul lor.

_MG_7734